Κεντρική Διεθνή “Ο κόουτς περιμένει να είμαι ηγέτης”

“Ο κόουτς περιμένει να είμαι ηγέτης”

Tyrese Rice barcelona

Tyrese-Rice-barcelonaΟ Ταϊρίς Ράις παρουσιάστηκε πριν λίγη ώρα από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο, να κάνει δηλώσεις σχετικά με τη νέα του ομάδα αλλά και για το τι ζητάει ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο 29χρονος Αμερικανός, παραδέχτηκε πως ο Έλληνας τεχνικός τον προορίζει για ηγέτη της ομάδας τη νέα σεζόν σε Ισπανία και Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρχαν επαφές με την Μπαρτσελόνα, που δεν ευδοκίμησαν όμως. Φέτος όλα πήγαν καλά, έγινε μεγάλη προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα”, είπε ο Ράις και εν συνεχεία, πρόσθεσε:

“Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας ήταν εξαιρετικές, πολύ εύκολες για μένα θα έλεγα, έχω συμπαίκτες που γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια αφού τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Εχω μιλήσει αρκετά με τον κόουτς αυτό το καλοκαίρι, περιμένει από μένα να είμαι ηγέτης, να βγάζω ενέργεια και να “κολλήσω” ιδανικά με την ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που θα μπορούσα να αναφέρω ως προσωπικό μου στόχο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να “δέσουμε” μεταξύ μας το συντομότερο δυνατό και να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρω ότι θα έχω ηγετικό ρόλο. Κανείς δεν με έχει πιέσει μέχρι στιγμής να ηγηθώ, το κάνω από μόνος μου, είναι στη φύση μου”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…