Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Διαμαντίδης άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το μπάσκετ”

“Ο Διαμαντίδης άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το μπάσκετ”

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1Τον τρόπο που βλέπουν το μπάσκετ κυρίως οι προπονητές άλλαξε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη τύπου, με τον ίδιο να δίνει τις ευχές του στον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού για τα καλύτερα στη ζωή του από εδώ και πέρα.

Παράλληλα και ο Κροάτης σέντερ, Άντε Τόμιτς, μίλησε για τον 3D, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στο “Diamonds Are Forever”.

Αναλυτικά τα όσα έιπε ο Έλληνας τεχνικός αλλά και ο παίκτης της Μπάρτσα:

“Ευχαριστούμε για την πρόσκληση που είναι τιμητική για εμένα και την ομάδα. Με ιδιαίτερη χαρά ήρθαμε για τον Δημήτρη, αλλά και γιατί είναι τουρνουά που παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Οι προπονητές θέλουν να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ομάδες αλλά ο κόσμος δεν θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, αλλά με τον Δημήτρη. Θα είναι συναισθηματική η ατμόσφαιρα γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει τι πρόσφερε ο Δημήτρης στην ομάδα.

Ο Δημήτρης άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το μπάσκετ, τι είναι σημαντικό και τι όχι. Ημασταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά πλέον μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε πιο ωραία και ήρεμα και να του πω τη μεγάλη εκτίμηση που του έχω. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη ζωή του από εδώ και πέρα”.

Άντε Τόμιτς: 

“Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ για τον κ. Διαμαντίδη που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα είναι εξαιρετικά τεστ για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο τουρνουά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…