Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στο Κύπελλο”

“Να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στο Κύπελλο”

toni konstantinidis rethimno

toni-konstantinidis-rethimno

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης σχολίασε τον αγώνα του Κυπέλλου (21/9) ανάμεσα στο Ρέθυμνο και την Δόξα Λευκάδας και τόνισε πως η ομάδα του θέλει να προχωρήσει στο θεσμό.

Ο Κύπριος προπονητής, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, με την Εθνική Αλβανίας, για ταπροκριματικά του Εurobasket 2017, επέστρεψε στο Ρέθυμνο και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ΚΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Κωνσταντινίδη:
“Είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι το οποίο έτσι και αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει σε τεράστιο βαθμό και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Να είμαστε πανέτοιμοι και στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και θέλουμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στα φιλικά να τα παρουσιάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό και αν είναι δυνατόν τα αρνητικά που δείξαμε να αρχίσουμε σιγά-σιγά να τα αποβάλουμε.”, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε,

“Αυτό που είναι στόχος και σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου αλλά και στα ματς του 6ου τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” είναι να παρουσιάσουμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας όσον αφορά στα θετικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αν ήταν στα φιλικά για παράδειγμα ένα δεκάλεπτο ή δύο, θέλουμε να γίνουν 25, 30 και 35 λεπτά. Αυτό είναι το ζητούμενο διότι με αυτόν τον τρόπο αποκτάς καλύτερη ομοιογένεια που είναι το ζητούμενο για μία καινούρια ομάδα όπως εμείς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…