Κεντρική Διεθνή “Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι”

“Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι”

kouzmic

kouzmic

O Όγκνιεν Κούζμιτς θα αγωνίζεται φέτος με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ο πλέον “ερυθρόλευκοςΣέρβος σέντερ, που την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας, για την νέα του ομάδα, αλλά και την δυνατή της έδρα, για το μετάλλιο της Σερβίας στο Ρίο, αλλά και για την πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίχτης:

Αρχικά ανέφερε: “Είμαστε σχεδόν πλήρεις και περιμένουμε και τις άλλες μεταγραφές. Ο μήνας που πέρασε ήταν κόλαση. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς, ώστε να είμαστε σε θέση να δώσουμε το μάξιμουμ”.

Για το μετάλλιο στο Ρίο και τον Παναθηναϊκό πρόσθεσε: “Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν αθλητή να επιστρέφει με ένα μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά έρχονται άλλα πράγματα. Η αγάπη των οπαδών. Πέρυσι που ήμουν στον Παναθηναϊκό υπήρχε τρέλα στο γήπεδο. Κάτι αντίστοιχο περιμένω να αντιμετωπίσω και φέτος”.

Τέλος, για την Ευρωλίγκα και την έδρα του Αστέρα δήλωσε: “Το νέο σύστημα φέρνει μεγάλες αλλαγές. Πρώτα απ’ όλα, θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Από τους τουλάχιστον 30 αγώνες που θα παίξουμε, οι 15 θα γίνουν στην έδρα μας και αυτό είναι καλό για εμάς. Σίγουρα κανείς δεν θα νιώθει άνετα στο Βελιγράδι. Η φιλοσοφία μας θα είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …