Κεντρική Ασίστ Shadow “Να γίνει θεσμός το τουρνουά του Ηρακλείου”

“Να γίνει θεσμός το τουρνουά του Ηρακλείου”

1o diethnes tournoua hrakleiou

1o-diethnes-tournoua-hrakleiou

Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών για το 1ο διεθνές τουρνουά του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε, με τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων να δηλώνουν ευχαριστημένοι με την οργάνωση στην κρητική πόλη, ενώ δήλωσαν πως επιθυμία τους είναι να γίνει θεσμός το τουρνουά.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:
“Ο Γιάννης Σφαιρόουλος δήλωσε:
“Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για το τουρνουά. Είναι τουρνουά υψηλού επιπέδου και μας δίνει τη δυνατότητα για σημαντικά παιχνίδια. Όλοι θέλουν να βελτιωθούν να δουν τις λεπτομέρειες και όλοι μας θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος εδώ. Το Ηράκλειο φημίζεται για τη φιλοξενία του. Ο κόσμος είναι κοντά στο τουρνουά και ελπίζουμε να γίνει θεσμός το τουρνουά.”

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι τόνισε:
“Είναι μεγαλη χαρά για όλους μας να είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Η ομαδα μας η Χάποελ θέλει να κάνει βήματα μπροστά. Έχουμε μεγάλο γήπεδο και οργάνωση και αυτό το τουρνουά μας βάζει μπροστά. Το αποτέλεσμα δε είναι το σημαντικό αλλά η ποοιότιητα του αγώνα.

Ευχαριστουμε όλους για την οργάνωση. Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι ένα καλό παράδειγμα για κάθε ομάδα να βρίσκεται σε υψηλό ςπιπεδο. Ήρθε πολυς κόσμος και τους ευχαριστούμε. Αύριο θα έχουμε ένα καλό τεστ και θα περιμένουμε να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο.”

Για τις εντυπώσεις του για το Ηράκλειο:
“Όλοι αγαπούν το μπάσκετ. Στο ξενοδοχείο που μένουμε ολι μας ρωτάνε για μπάσκετ. Αυτό είναι σπουδαίο και όμορφο οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικες. Ο κόσμος μας ρωτάει συνεχώς για τις ομάδες και το άθλημα. Αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.”

Για την παρουσία του Αμάρε Στουντεμάιρ:
“Είναι πολύ καλό επειδή η επιρροή και η νοοτροπία του Αμάρε είναι σπουδαία. Όταν μιλήσαμε πρώτη φορά στο τηλ είδαμε τη διάθεση του α παίξε. Έχει παίξει 14 χρόνια νβα όμως κατανοούσε τα πάντα. Μας βοηθάει κάθε μέρα παρά πολύ, όπως και τον οργανισμό να ανέβει επίπεδα. Έρχεται πρώτος στις προπονήσεις και φεύγει τελευταίος. Τα πάντα είναι νέα γι αυτόν εδώ στην Ευρώπη, αλλά αφομοιώνει πλήρως όσα γίνονται και αυτό μας βοηθάει να χτίσουμε κάτι σπουδαίο.”

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Είναι ένα δυνατό τουρνουά ή οργάνωση είναι σε υψηλό επίπεδο και η ομάδα μας είναι εδώ. Είναι καλή ευκαιρία. Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και ελπίζουμε να γίνει θεσμός.”

Για τις εντυπώσεις του για τον Ολυμπιακό:
“Αυτό που έχω να πω είναι πως πρόκειται για σπουδαία ομάδα. Είναι εξαιρετικός σε όλα τα επίπεδα και θα έχει μία πολύ καλή ομάδα και άκρως ανταγωνιστική παρουσία.”

Για την φετινή ομάδα του Ερυθρού Αστέρα:
“Χάσαμε σημαντικούς παίκτες πέρυσι, όμως πήραμε κάποιους νέους παίκτες φέτος. Θέλαμε και κάποιους άλλους που δεν τα καταφέραμε όμως. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι.”

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, από την μεριά του, είπε:
“Θα ήθελα να επαναλάβω πως είμαστε χαρούμενοι που μετέχουμε εδώ. Ελπίζουμε να έχουμε και του χρόνου πρόσκληση εδώ. Μας βοηθάει το τουρνουά να γίνουμε καλύτεροι. Τα πάντα είναι εξαιρετικά εδώ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…