Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να έχουμε “καθαρό” πρωτάθλημα”

“Να έχουμε “καθαρό” πρωτάθλημα”

stauros kontonis

stauros-kontonisO υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο της κλήρωσης για την Basket League, έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νέα σεζόν στην Α1 εθνική κατηγορία και τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ένα “καθαρό” πρωτάθλημα και χωρίς βία στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η χαρά μου είναι διπλή σήμερα, γιατί βρίσκομαι κοντά σε σπουδαίους παράγοντες, σπουδαίους παίκτες και σπουδαίους προπονητές. Το μπάσκετ χάρισε πρώτη φορά χαρές στον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι που βρισκομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί η μεγάλη ανάπτυξη του αθλήματος συντελέστηκε σε αυτή την πόλη. Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής. Εκείνη η σπουδαία Εθνική ομάδα του 87 είχε κορμό από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Η συνεισφορά όλων είναι σπουδαία.

Η κυβέρνηση πρόσφατα τίμησε τον Νίκο Γκάλη, τον κορυφαίο των κορυφαίων δίνοντας το όνομά του στο ΟΑΚΑ. Τιμή για το μπάσκετ και την ανάπτυξη του μπάσκετ. Η κυβέρνηση δε ζητά τίποτα παραπάνω παρά την τήρηση της νομιμότητας. Να υπάρχει καθαρό και διάφανο πρωτάθλημα, ισονομία και πάταξη της βίας. Ο πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος και παραδέχεται πως το μπάσκετ ξεχωρίζει. Από φέτος λειτουργεί η κάρτα φιλάθλου. Ισχύει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο όπως βοήθησε και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Αυτό θα είναι προς όφελος της μπασκετικής οικογένειας. Των παικτών που θα παίζουν χωρίς να φοβούνται επεισόδια, των προπονητών που θα διαχειρίζονται τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Σας εύχομαι τα καλύτερα”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …