Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να έχουμε διάρκεια μέσα στη σεζόν”

“Να έχουμε διάρκεια μέσα στη σεζόν”

sfairopoulos sef

sfairopoulos-sef

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα είναι σύντομα έτοιμη, όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, υποστηρίζοντας παράλληλα πως το ζητούμενο είναι να έχει διάρκεια μέσα στη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova, ο προπονητής του Ολυμπιακού:
“Οι ατομικές διακρίσεις μένουν στην άκρη. Πιστεύουμε πολύ στην ομαδικότητα. Δείχνουμε μαχητικό πνεύμα, δεν τα παρατάμε και παλεύουμε μέχρι τέλους όπως έχουμε δείξει. Ο Ολυμπιακός πάντα παλεύει για τους στόχους του. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία, να παλέψουμε για τους στόχους μας και να πάρουμε την καλύτερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε.”

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε για τις δυσκολίες που θα έχει η φετινή σεζόν:
“Σίγουρα, ο συνδυασμός του ελληνικού πρωταθλήματος με την νέα Euroleague, απαιτεί από τις ομάδες να είναι ετοιμοπόλεμες με μεγαλύτερο ρόστερ, με τρόπους ξεκούρασης από τα ταξίδια και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια και αυτό είναι κάτι καινούργιο.

Ένα μας πλεονέκτημα είναι πως έχουμε σταθερό κορμό και προσθέσαμε δυο-τρεις παίκτες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως θα είμαστε γρήγορα έτοιμοι. Αλλωστε είναι σημαντικό να έχουμε και διάρκεια μέσα σε αυτή τη σεζόν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …