Κεντρική Διεθνή “Να δείξω πως έκαναν σωστή επιλογή με μένα” (vid)

“Να δείξω πως έκαναν σωστή επιλογή με μένα” (vid)

jankovic

jankovic-valencia

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Βαλένθια και σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι της ACB,τόνισε πως η ισπανική ομάδα είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα του, ενώ τόνισε πως θέλει να δείξει πως όσοι τον επέλεξαν στην Βαλένθια έκαναν την σωστή επιλογή.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, δήλωσε:
“Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Είναι μεγάλο βήμα για μένα, αλλά είμαι έτοιμος να το κάνω. Ξέρω πως πολλά άτομα με επέλεξαν να είμαι σε αυτή τη θέση, έτσι πρέπει να είμαι έτοιμος, ώστε να τους δείξω πως έκαναν σωστή επιλογή.” ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι του, λέγοντας:

“Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς, σε άμυνα και επίθεση. Μπορώ να βγάλω ενέργεια στο παρκέ. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά κυρίως όσα μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, που δουλεύει σκληρά. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε, θέλουμε να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Όλοι έχουμε στόχους για τη νέα σεζόν.”

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους της Βαλένθια, λέγοντας: «Δεν μου αρέσει να λέω πως θα κερδίσουμε το Copa del Rey, ή θα κερδίσουμε το Eurocup. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και όταν έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια πρόκρισης στο Eurocup ή να μείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…