Κεντρική Διεθνή “Να μπούμε στην 8άδα”

“Να μπούμε στην 8άδα”

ataman

ataman

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του στην καθιερωμένη media day για την Euroleague, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος με τις κινήσεις της διοίκησης το φετινό καλοκαίρι. Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε και για τους στόχους της Γαλατά στο νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague, που δεν είναι άλλοι από το να βρεθούν στην 8άδα.

Θέλαμε να κρατήσουμε τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν αλλά αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Καταφέραμε να κρατήσουμε μόλις πέντε παίκτες από την περσινή ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν το είχαμε σχεδιάσει έτσι. Χτίσαμε, όμως, μια ομάδα με προοπτική, με 2-3 καλούς παίκτες σε κάθε θέση και θα μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερο ροτέισον την τρέχουσα σεζόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας.

Συνέχισε λέγοντας, “Το μπάτζετ μας είναι το 11ο ή 12ο στην διοργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσουμε τουλάχιστον τέσσερις ομάδες για να βρεθούμε στην 8άδα. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να κερδίσουμε μερικά παιχνίδια εκτός έδρας για να καταφέρουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ”.

Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να φανεί η δουλειά. “Αυτή η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο για να “δέσει”, αλλά πιστεύω θα είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της Euroleague”, ήταν τα λόγια του Εργκίν Αταμάν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…