Κεντρική Διεθνή Μίλερ: “Μου χρωστούν 65.000 δολάρια”

Μίλερ: “Μου χρωστούν 65.000 δολάρια”

230425

quincy-miller-maccabiΜε αφορμή την επιστροφή του Τζένκινς στον Ερυθρό Αστέρα και “διαγράφοντας” τα περίπου 200.000 δολάρια τα οποία του χρωστούσε η ομάδα του Βελιγραδίου, ο Κουίνσι Μίλερ τόνισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο τουίτερ πως η περσινή του ομάδα χρωστάει και στον ίδιο το ποσό των 65.000 δολαρίων.

Ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έγραψε χαρακτηριστικά πως δεν είναι το ζήτημα το ποσό, αλλά πως είναι θέμα αρχής.

“Εμένα μου οφείλουν 65.000 δολάρια και αυτό είναι άρρωστο”, έγραψε ο Αμερικανός και “ξαναχτύπησε” με νέο τιτίβισμα, γράφοντας: “Εάν μου χρωστούν ένα σεντ, θα παλέψω για το ένα σεντ. Το θέμα είναι το ύψος του ποσού, αλλά αυτό είναι θέμα αρχής”.

Ωστόσο, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσω του Αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Νταβόρ Ρίστοβιτς, ο οποίος είπε.

“Θέλουμε να ενημερώσουμε πως υπήρχαν κάποιες υποχρεώσεις από την πλευρά του παίκτη και γι αυτό είμαστε σε επικοινωνία με τον ατζέντη του. Κατά την υπογραφή των συμβολαίων, όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη, έτσι και σε αυτή υπήρξαν όροι για bonuses για επίτευξη στόχων, αλλά και πρόστιμα.

Γι αυτό οφείλουμε να ενημερώσουμε πως ο σύλλογος έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του πρώην παίκτη του, για να του θυμίσει ότι έχει τιμωρηθεί εξαιτίας της μη συμμόρφωσή του με τους κανόνες της ομάδας. Ο ατζέντης του είναι ενήμερος για την κατάσταση, αλλά και για το γεγονός πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει τα απαραίτητα τεκμήρια γι αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…