Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Με Βεργίνη και Μπάβτσιτς κόντρα στην Καβάλα!

Με Βεργίνη και Μπάβτσιτς κόντρα στην Καβάλα!

Kostas

Kostas MexasΟ προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Μέξας έχει μπει πλέον σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με τους παίκτες, αφού την Τετάρτη, οι πατρινοί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Καβάλα.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο τεχνικός των “μελανόλευκων” τόνισε: “Ήταν ένα ακόμη φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, στο οποίο κάναμε και πολλές δοκιμές αφού είχε προηγηθεί και αυτό με την Καρσίγιακα και θα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Παίξανε και οι μικροί που είχαν και καλές, αλλά και κακές στιγμές κι εκεί πρέπει να γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια”.

Η πατρινή ομάδα κοιτάζει πλέον το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς: “Πλέον κοιτάμε μπροστά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο κύπελλο με την Καβάλα παρότι βασικός στόχος είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούμε για το κύπελλο, τουναντίον, αν μπορέσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, θα το επιδιώξουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο”.

Οι τραυματίες Δημήτρης Βεργίνης και Έντιν Μπάβτσιτς από τη Δευτέρα (19/9) θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…