Κεντρική Διεθνή “Mε ήθελε η Μπάρτσα, φανταστικός ο Μπουρούσης”

“Mε ήθελε η Μπάρτσα, φανταστικός ο Μπουρούσης”

Hanga

HangaTo γεγονός πως η Μπαρτσελόνα ήθελε να τον αποκτήσει δήλωσε ο Άνταμ Χάνγκα σε δηλώσεις του στα ξένα μέσα, χαρακτηρίζοντας φανταστικό τον περσινό του συμπαίκτη στη Λαμποράλ Κούτσα, Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη σπουδαία του καριέρα για χάρη του Παναθηναίκού Superfoods.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ούγγρος φόργουορντ:

“Η Μπαρτσελόνα με ήθελε, υπήρξαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά τελικά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Αν έπρεπε να πάω, θα πήγαινα, ήμουν έτοιμος για μια αλλαγή. Αν όχι, στόχος μου ήταν να μείνω στην Ευρωλίγκα, πράγμα που έγινε. Είμαι χαρούμενος στην Μπασκόνια“, δήλωσε αρχικά o 27χρονος άσος, με τον ίδιο να προσθέτει:

“Ο ρόλος μου θα είναι ο ίδιος. Θα προσπαθήσω να παίζω καλή άμυνα, να τρέχω και να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Ελπίζω να έχω περισσότερες ευθύνες στην επίθεση, γιατί θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Πέρυσι είχαμε τον Μπουρούση, που “διάβαζε” το παιχνίδι. Νομίζω το 30% των πόντων μου ήταν από δημιουργία του! Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του, ήταν φανταστικός. Μερικές φορές δεν ήξερα αν μας κάνει πλάκα ή αν ήταν σοβαρός”.

Τέλος, για το ΝΒΑ, στο οποίο οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν τα δικαιώματά του: “Είναι στόχος μου το ΝΒΑ, δεν το αρνούμαι. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στο ΝΒΑ μια μέρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…