Κεντρική Διεθνή “Με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο θα προσθέσουμε τίτλους”

“Με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο θα προσθέσουμε τίτλους”

212946

bartzwkas-parousiasi-barcelona2

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Supercopa(23-24 Σεπτεμβρίου). Η σημερινή κλήρωση(5/9), έφερε αντιμέτωπους “μπλαουγκράνα “ και “μερένχες” με τον Έλληνα τεχνικό να μιλάει για την μάχη του πρώτου τίτλου της σεζόν, αλλά και την απώλεια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την βασίλισσα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κακή κλήρωση… Είναι ακόμα πολύ νωρίς για όλους μας. Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συμμετοχή μας στο Supercopa και ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό. Όχι μόνο επειδή έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι αυτό το κίνητρό μας. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι ότι πρέπει να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.”

Στην συνέχεια ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, ερωτώμενος για την απώλεια του Σέρχιο Ρόντριγκεθ που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Φιλαδέλφια Σίξερς πρόσθεσε:

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ρεάλ αποδυναμώθηκε. Διαθέτει την εμπειρία, είναι η πρωταθλήτρια και σίγουρα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Εμείς, από την πλευρά μας, προχωρήσαμε σε σημαντικές αλλαγές.

Έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, είναι λογικό, προσαρμοζόμαστε μέρα με τη μέρα αφού θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν σε σχέση με πέρσι, με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσθέσουμε τίτλους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…