Κεντρική Ασίστ Shadow Μαζί μας ο Μιχάλης Γκιουλένογλου

Μαζί μας ο Μιχάλης Γκιουλένογλου

gioulenoglou-michalis

Εμείς δεν λέμε λόγια του αέρα. Σας υποσχεθήκαμε ότι το eBasket.gr θα ενισχυθεί, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις σας, και το κάνουμε πράξη. Μετά τον Γιάννη Νάτου και τον… τρελό Στέφανο Σύριγγα και ο Μιχάλης Γκιουλένογλου είναι μαζί μας. Κι είναι χαρά και τιμή μας, γιατί πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, ο οποίος έχει ένα… ελάττωμα.

Δεν ασχολείται καθόλου με το ΝΒΑ. Μην του πείτε για Μπακς και Ουόριορς, ιδέα δεν έχει. Ούτε στην τηλεόραση παρακολουθεί αγώνες, ούτε για την τρέλα του Μαρτίου έχει ακούσει κάτι. Ποιο NCAA; Κινέζικα του φαίνονται όλα αυτά. Κι εμείς, για να τον εκδικηθούμε (γιατί τέτοιοι είμαστε) του δώσαμε εν λευκώ τα γήπεδα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Ετοιμαστείτε γιατί το σόου τώρα ξεκινά. Ο τύπος είναι απίστευτος και θα το διαπιστώσετε από το πρώτο του κείμενο. Τον καλωσορίζουμε και χαιρόμαστε που το ΝΒΑ στο eBasket.gr βρίσκει τον δρόμο του. Εσείς πάλι, ετοιμαστείτε. Έχουμε μία ή δύο μεταγραφάρες ακόμα να ανακοινώσουμε. Πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ηρακλής: Ανακοίνωση για το θέμα Χάγκινς

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, που προέκυψε με τη συμμετοχή του Χάγκινς.…