Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής:”Θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα, όταν…”

Μαυροειδής:”Θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα, όταν…”

aek paok mavroeidis mauroeidis

aek-paok-mavroeidis-mauroeidis

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Προύσα όπου και έλαβε μέρος στο “Cevad Soudas”, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να κάνει τον απολογισμό. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε πολύ καλά δρόμο, αλλά χρειάζεται να βάλουν και τους νέους παίκτες στο κλίμα της ομάδας.

Η “’Ενωση,” έχοντας κορυφαίο και στα τρία παιχνίδια τον Μάικλ Ντίξον, κατέλαβε την δεύτερη θέση, αφού ηττήθηκε στον τελικό από την Ουσάκ Σπορτίφ.

Πλέον οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, στρέφουν την προσοχή τους στο φιλικό με την Γαλατάσαραϊ. (28/9 18.30)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο “γιατρός”:
“Πήραμε μέρος σ’ ένα τουρνουά αρκετά δυνατό, με καλές ομάδες. Bρισκόμαστε σε καλό σημείο, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, κυρίως για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες. Έχουμε προβλήματα. Υπάρχει κούραση. Πάντως, υπάρχουν τα υλικά για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να φτάσουμε στο σημείο, που θέλουμε και που θέλει ο προπονητής.

Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα κι αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και ομοιογένειας μαζί. Και το δεύτερο δεν το έχουμε ακόμα. Έχουν έλθει κάποια παιδιά πρόσφατα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Επιθετικά είμαστε καλά, διότι όλοι οι παίκτες φέτος έχουν επιθετικό ταλέντο και το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια και σκληράδα στην άμυνα και γίνουμε ομάδα με μέταλλο, θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…