Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Μαρτυράνε μόνοι τους!

Μαρτυράνε μόνοι τους!

epistoli ked

epistoli-ked

Εδώ και καιρό ασχολούμαστε με ένα λαθρόβιο μπλογκ, που τάχα μου ασχολείται με τη διαιτησία. Ένα μπλογκ που φτιάχτηκε (και συντηρείται) για να εξυπηρετεί σκοπούς, εκείνων που θέλουν να χτυπούν ανώνυμα, κάτω από τη ζώνη. Γι’ αυτό και καθημερινά θα το ξεσκεπάζουμε. Το θεωρούμε υποχρέωσή μας, απέναντι στον χώρο (της δημοσιογραφίας).

Πρόσφατα έφυγε μια “επιστολή“, την οποία -ο εμπνευστής της- πίστευε ότι θα υπογράψουν και οι 20 σύνδεσμοι διαιτητών. Λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιστάθηκαν και τώρα κάνει αγώνα για να τους πείσει. Πιεστικό αγώνα, αν αντιλαμβάνεστε.

Αυτή η αηδία, που έχει τη στήριξη του Τάκη Τσαγκρώνη και που διανεμήθηκε στους Συνδέσμους από μέλη της ΚΕΔ, το μόνο που κάνει είναι να χαρακτηρίζει “έκπτωτο” τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ. Δεν θα μπούμε στην ουσία του κειμένου, το οποίο απορρίφθηκε έμπρακτα από τους ίδιους τους διαιτητές.

Δείτε στη φωτογραφία που μοιράστηκε. Μεταξύ άλλων στον ΠΣΑΤ και στην ΕΣΗΕΑ! Αλήθεια, συνηθίζουν η ΚΕΔ/ΕΟΚ και η ΕΟΚ τα έγγραφα που στέλνουν να τα προωθούν στις δημοσιογραφικές ενώσεις; Γιατί ενδιαφέρει την ΕΣΗΕΑ η εσωκομματική κόντρα των διαιτητών; Γιατί να μην σταλεί και στη διεύθυνση του ΜΕΤΡΟ, στην Ολυμπία Οδό, ή στην Ένωση Ζαχαροπλαστών;

Τίποτα δεν είναι ανεξήγητο. Εδώ και καιρό, μεταξύ άλλων κινήσεων, ο Ηλίας Καφφές ζήτησε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, για τα αλήτικα κείμενα που περιλαμβάνονται στο λαθρόβιο μπλογκ. Για όλα τα σε βάρος του υβριστικά ανυπόγραφα άρθρα. Σε πανικό ο διαχειριστής της σελίδας έσπευσε να τα σβήσει, μην γνωρίζοντας (;) ότι ο καταγγέλλων έχει φροντίσει να τα αποθηκεύσει.

Αίφνης, έρχεται ο συντάκτης της επιστολής των… 20, να στηρίξει τον διαχειριστή. Στέλνοντας αυτήν την “επιστολή” στην ΕΣΗΕΑ και τον ΠΣΑΤ (στον οποίο επίσης έγινε καταγγελία για το λαθρόβιο μπλογκ, αλλά η διοίκησή του απαξίωσε να ασχοληθεί), θέλει να απαξιώσει τον Ηλία Καφφέ. Ταυτόχρονα, όμως, αποδεικνύει έμπρακτα ότι υπάρχει μεταξύ τους διασύνδεση, άρα και αλληλοεξυπηρέτηση.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν οι “προστάτες” είναι πως δεν πρόκειται να σώσουν τον εκλεκτό τους, ό,τι κι αν κάνουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…