Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ομπράντοβιτς”

“Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ομπράντοβιτς”

diamantidis giannakopoulos

diamantidis-giannakopoulos

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της βράβευσης του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο εμβληματικός αρχηγός του “τριφυλλιού” μίλησε τόσο για τα συναισθήματα του, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να είναι κι εκείνος παρών.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Νομίζω πως είναι τεράστια τιμή. Εύχομαι κάθε αθλητής να ζήσει κάτι τέτοιο. Έχω εισπράξει τόση αγάπη σε αυτή την ομάδα, αλλά το σημερινό ήταν κάτι μοναδικό. Έχω πει πολλές φορές “ευχαριστώ”, αλλά αυτή είναι η πιο σωστή λέξη”.

Όσον αφορά την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού, δήλωσε: “Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Ακόμη ψάχνονται, αλλά θεωρώ πως ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όλοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα. Εγώ σταμάτησα, αλλά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει. Στις ομάδες, δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα”.

Για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: “Για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νιώθω κάτι μοναδικό. Μακάρι να ήταν εδώ και εκείνος. Ξέρω πως έχει υποχρεώσεις, όμως. Τον αγαπώ πάρα πολύ”.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: “Είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει στο τιμόνι της ΚΑΕ και βάζει τα λεφτά του για την αγάπη του για την ομάδα και το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…