Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μακάρι να ανέβει το Ηράκλειο”

“Μακάρι να ανέβει το Ηράκλειο”

Mikoniatis Rethimno

Mikoniatis-Rethimno

Παρά το γεγονός πως τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν το Ρέθυμνο να προσπαθεί να “μπλοκάρει” την άνοδο του Ηρακλείου στην Α1, καθώς έτσι ανατρέπονται άρδην τα σχέδια του για “ομάδα όλης της Κρήτης” και “ακυρώνει” το… Cretan Kings, ο Σταύρος Μυκονιάτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας, δήλωσε πως θα είναι πολύ καλό να υπάρχουν δύο ομάδες από την Κρήτη στη Basket League.

“Αναφορικά με την ομάδα που θα πάρει τελικά την άνοδο μακάρι να υπάρχουν δύο ομάδες της Κρήτης στην Basket League. Θα είναι πολύ καλό για το νησί. Από κει και πέρα όποια ομάδα έχει τον καλύτερο φάκελο και πληροί τις προϋποθέσεις να ανέβει στην κατηγορία. Να είναι αξιόπιστη και να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό”, τόνισε ο βοηθός προπονητή, μετά το τέλος του φιλικού του Ρεθύμνου με το Ηράκλειο.

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρόσθεσε: “Αυτό το πρώτο φιλικό ήταν για να ξεφύγουμε από την μονοτονία των προπονήσεων Ακολουθεί ακόμη ένα ματς κόντρα στο Ηράκλειο το Σάββατο για να τεστάρουμε αν είμαστε στην φιλοσοφία αυτή που θέλουμε να περάσουμε στο γήπεδο. Πραγματικά είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση των παιδιών σε αυτό και δείχνουν ότι έχουν αφομοιώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτής της φιλοσοφίας και συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα πιο δυνατά παιχνίδια. Πάμε στην Ρόδο αρχικά για να παίξουμε με τον Κολοσσό και στην συνέχεια στο τουρνουά της Βενετίας. Τα φιλικά είναι περισσότερο για να μοντάρουμε την ομάδα και να δούμε πως συμπεριφέρονται οι παίκτες σε συνθήκες αγώνα. Να δούμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε πράγματα. Είμαστε 100% ικανοποιημένοι από την δουλειά και την διάθεση των παιδιών που δείχνουν στην προπόνηση”.

Για τους στόχους της ομάδας, κατέληξε: “Ο στόχος εξαρτάται από τους παίκτες. Κάθε χρόνο είμαστε μία καινούρια ομάδα. Δεν έχουμε την δυνατότητα ή την πολυτέλεια να κρατάμε έναν κορμό και να βαδίζουμε πάνω σε αυτό. Είναι καινούριο το ρόστερ. Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες 8 ομάδες και αν μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον θεσμό του Κυπέλλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…