Κεντρική NBA “Κορυφαίος ο Λεμπρόν”
NBA

“Κορυφαίος ο Λεμπρόν”

gallinari

gallinari

Για την περσινή φοβερή σεζόν του Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και για τους στόχους των Ντένβερ Νάγκετς την φετινή σεζόν, μίλησε ο Ντανίλο Γκαλινάρι στο “Fox Sports”. Ο Ιταλός “έβγαλε το καπέλο” στον Λεμπρόν Τζέιμς για τις εμφανίσεις του την περσινή χρονιά, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Οι Νάγκετς έχουν στόχο φέτος να παίξουν στα πλέιοφς. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι κάτι εφικτό αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα αν δεν παίξουμε στα πλέιοφς θα είναι αποτυχία γιατί έχουμε την ομάδα να το καταφέρουμε”, ήταν οι αρχικές του δηλώσεις.

Ο Ιταλός διεθνής αναφέρθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς σχολιάζοντας, “Είναι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει και όσα πέτυχε πέρυσι για όσους καταλαβαίνουν μπάσκετ, είναι απίστευτα. Δεν είμαι τόσο καλός όσο ο ΛεΜπρόν και προτιμώ να αφήνω στον κόσμο να με τοποθετήσει σε επίπεδο ικανοτήτων”.

Τέλος αναφέρθηκε στην μετακίνηση του “ΚD”, από την Οκλαχόμα στον Γκόλντεν Στέιτ, “Σέβομαι την απόφασή του, αλλά δε θα έκανα ποτέ το ίδιο. Δε θα πήγαινα σε μία υπερομάδα μόνο και μόνο για να πάρω το πρωτάθλημα”. To ίδιο είχε κάνει όμως πριν μερικά χρόνια και ο Λεμπρόν Τζέιμς όταν και άφησε το Κλίβελαντ για να μετακομίσει στο Μαϊάμι, δίπλα σε Ντγουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος, κάτι που ο Ιταλός μάλλον το έχει ξεχάσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…