Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κύμη – Παναθηναϊκός 59-92

Κύμη – Παναθηναϊκός 59-92

singkleton

singkletonΟ Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 17 πόντους από την Κύμη στη Χαλκίδα, ωστόσο ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε εν τέλει άνετα με 92-59 στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας σεζόν.

Το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα πραγματοποίησε ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μέτρησε 6 πόντους, ενώ κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκος Παππάς με 17 πόντους.

Νέα εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έκανε τα πάντα στο παρκέ, ενώ ακόμα ένα καλό παιχνίδι πραγματοποίησαν οι Τζέιμς-Καλάθης, οι οποίοι δίνουν άλλη ταχύτητα στο “τριφύλλι”. Εκτός έμεινε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος, παρότι έχει ξεπεράσει το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους. Από πλευράς Κύμης, ξεχώρισε ο Μόργκαν με 15 πόντους.

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Η Κύμη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου προηγήθηκε με 26-9, πραγματοποιώντας σ’ εκείνο το χρονικό σημείο διαστημική εμφάνιση. Οι “πράσινοι” σοβαρεύτηκαν στη συνέχεια, έπαιξαν καλή άμυνα και ανέτρεψαν γρήγορα την εις βάρος τους κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο, δε, το “τριφύλλι” ήταν απολαυστικό, πραγματοποιώντας εμφάνιση ανάλογη μ’ αυτή του φιλικού με το Λαύριο.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 37-47, 51-74, 59-92.
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Μούσα 4, Γκριν 6 (1), Τουτζιαράκης 1, Σχίζας 5 (1), Σιγκούνας 5 (1), Τσούπκοβιτς 13 (3), Κατράνας, Τζόλος, Ψαθάς, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 2, Μόργκαν 15, Ελ Αμίν 8 (2).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 6, Νίκολς 9 (1), Ρίβερς 5 (1), Τζέιμς 8, Μποχωρίδης 5 (1), Πατ Καλάθης 4, Φώτσης 7 (1), Παππάς 17 (2), Φελντέιν 3 (1), Χαραλαμπόπουλος 2 , Μπουρούσης 14, Νικ Καλάθης 12 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …