Κεντρική Διεθνή “Καρφιά” Ερυθρού Αστέρα για Μίλερ

“Καρφιά” Ερυθρού Αστέρα για Μίλερ

quincy-miller-crvena-zvezda-telekom-belgrade-eb15

Μια ανάρτηση στο twitter του Κουίνσι Μίλερ περί χρηματικών οφειλών από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου, δεν έκατσε με δεμένα χέρια και εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Νταβόρ Ρίστοβιτς, αφήνοντας υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του πρώην παίκτη του, που φαίνεται να μην ήταν τόσο αξιόπιστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:
“Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ενημερώσει πως σύμφωνα με τον πρώην παίκτη μας, Κουίνσι Μίλερ, υπήρχαν ορισμένες υποχρεώσεις προς αυτόν από το σύλλογο. Ο σύλλογος είναι σε διαρκή επαφή σχετικά με αυτό το ζήτημα με τον ατζέντη του.

Σύμφωνα με τους κανόνες του Ερυθρού Αστέρα, που γίνονται γνωστοί σε όλους τους παίκτες πριν υπογράψουν συμβόλαιο, υπάρχουν μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και κυρώσεις και ποινές όταν δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες αυτούς.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δεν επιθυμεί να επικοινωνεί μέσω των μίντια με τους πρώην παίκτες του, που η μη συμμόρφωσή τους με τους κανόνες του συμβολαίου έχει προκαλέσει κυρώσεις, για τις οποίες είναι ενήμερος και ο μάνατζέρ του και ο σύλλογος διαθέτει τεκμηριωμένες αποδείξεις.

Παρόλα αυτά, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον πρώην παίκτη μας, ο οποίος υπέγραψε το πολυετές συμβόλαιο του με την Μακάμπι, από τις 13 Μαρτίου 2016, μετά το παιχνίδι ενάντια στον Παναθηναϊκό.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Η νέα ομάδα του Έκπε Ούντοχ

Ο Έκπε Ούντοχ πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί και πάλι στο…