Κεντρική Διεθνή “Καλύτερα στη Λαμποράλ από τους Νετς”

“Καλύτερα στη Λαμποράλ από τους Νετς”

larkin

larkinO Σέιν Λάρκιν αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που άφησαν το ΝΒΑ προκειμένου να αγωνιστούν στην Ευρώπη, με τον Αμερικανό να αφήνει στα… “κρύα του λουτρού” τους Μπρούκλιν Νετς, για χάρη της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ, μίλησε στα ξένα μέσα για την επιλογή του να βρεθεί στην Ισπανία το φετινό καλοκαίρι, συγκρίνοντας ωστόσο τα δεδομένα του ΝΒΑ με της Ευρώπης.

“Η κατάσταση στη Μπασκόνια είναι καλύτερη σε σχέση με το Μπρούκλιν, γνωρίζοντας ότι οι Νετς ήθελαν να ακολουθήσουν διαφορετική κατεύθυνση” ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Η κατάσταση δεν ήταν ιδανική για εμένα εκεί, καθώς επέλεξαν στο φετινό ντραφτ νεαρούς γκαρντ, οι οποίοι ενδεχομένως να βρίσκονταν μπροστά από εμένα. Δεν μετανιώνω για την απόφαση μου. Δεν έχουν να κάνουν όλα με τα λεφτά αλλά θα παίζω για περισσότερα αυτή τη σεζόν σε σχέση με πέρσι και θα βλέπει αρκετός κόσμος τη βελτίωση μου”

Τέλος, ο νυν παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα, είπε : “Θα αγωνιστώ σε μια διοργάνωση όπου υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες. Νομίζω υπάρχουν 10 παιδιά, οι οποίοι ήταν στην Ευρωλίγκα και υπέγραψαν συμβόλαιο στο ΝΒΑ το φετινό καλοκαίρι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…