Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ

Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ

aek

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της, ενημέρωσε τον κόσμο της για τα εισιτήρια του φιλικού με τη κάτοχο του Eurocup, Γαλατάσαραϊ (28/9, 19:30).

Aναλυτικά η ανακοίνωση:
“H AEK ολοκληρώνει τις διεθνείς “φιλικές” υποχρεώσεις της, αύριο (Τετάρτη 28/09, 19:30), με αντίπαλο την κάτοχο του Eurocup, Γαλατάσαραϊ.

Η ΑΕΚ, που αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα θέλει τον κόσμο της στο πλευρό της. Στον αγωνιστικό χώρο του “Νίκος Γκάλης” θα δώσουν το “παρών” για πρώτη φορά όλα τα αστέρια της “Βασίλισσας”, παλαιά και νέα, ως εκ τούτου, η ευκαιρία είναι μοναδική για τους οπαδούς της.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά μέσω διαδικτύου και από τα γραφεία της ΑΕΚ B.C.

Τιμές εισιτηρίων: 5€, 10€, 20€, 30€

Υπενθυμίζεται, ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο “Νίκος Γκάλης”. Η διάθεση θα συνεχιστεί κανονικά από την Πέμπτη 29/09.
Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυo

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο “Νίκος Γκάλης”, από το γραφείο οperation, από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το “Νίκος Γκάλης” την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον Κλειστό “Νίκος Γκάλης”.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες κάρτες διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: 25η Μαρτίου το παιχνίδι με την Νίζνι

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νίζνι στην Ρωσία αναβλήθηκε εξαιτίας των τριών κρουσμάτων κορω…