Κεντρική Διεθνή “Είναι περίπλοκη η κατάστασή μας”

“Είναι περίπλοκη η κατάστασή μας”

barcelona omadiki 1

barcelona-omadiki

Μετά την κατάκτηση του καταναλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μανρέσα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του, μίλησε για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει η Μπαρτσελόνα, για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες που έχουν οι “μπλαουγκράνα”.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής, είπε:
“Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό , πιο δύσκολο. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική από τον αντίπαλο προπονητή. Πρέπει να έχεις τον δέοντα σεβασμό κάθε φορά στον αντίπαλο.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου, δήλωσε:
“Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το τρόπαιο. Είμαστε μαζί και προσπαθούμε όσο μπορούμε να βελτιώνουμε τις συνεργασίες μας, παίξαμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια πριν από μερικές ημέρες, όπου είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αυτό όμως είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο. Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή (2/10) για εμάς, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μανρέσα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε.”

Όσο για την κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί στην εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ανέφερε:
“Είχαμε κάποιες απώλειες και γενικά ήταν περίπλοκη όλη η κατάσταση για εμάς. Γι αυτό είναι σημαντικό να δείξουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Έχουμε ταλέντο, προφανώς, αλλά θα πρέπει να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε μέρα, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Έχουμε ακόμη τα “πάνω” και τα “κάτω” μας, ειδικά από τη στιγμή που μετράμε απουσίες. Πιστεύω πως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον δέκα ημέρες μέχρι να αξιολογήσουμε την κατάσταση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…