Κεντρική Διεθνή “Ηγέτης ο Ράις”

“Ηγέτης ο Ράις”

barcelona omadiki 1

barcelona-omadiki

Στο επίσημο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα, ο Ταϊρίς Ράις έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, σταμάτησε στους 30 πόντους και οδήγησε τους “μπλαουγκράνα” στη νίκη με 9993 και την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Κόπα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του, αποθέωσε τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος ήταν και προσωπική του επιλογή:
“Έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο σήμερα ο Ράις. Ποντάρουμε πολλά σε αυτόν και ήταν δύσκολο να τον φέρουμε στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι από τους παίκτες-κλειδιά φέτος.

Κόντρα στην Ρεάλ έπαιξε εξαιρετικά, όχι μόνο επειδή σημείωσε 30 πόντους, αλλά επειδή ήταν ο ηγέτης μας. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά πάνω από όλα είναι ηγέτης. Πάντα έχει κίνητρο και ίσως αυτή τη φορά το κίνητρό του να ήταν ακόμα μεγαλύτερο λόγω της απουσίας του Κοπόνεν.”

Ο Έλληνας τεχνικός δε μπορούσε βέβαια να μην σταθεί και στο δικό του θετικό ντεμπούτο στον πάγκο, που συνοδεύτηκε με νίκη επί της “αιωνίου” αντιπάλου της Μπάρτσα, Ρεάλ Μαδρίτης:
“Σίγουρα είμαι χαρύμενος που πήραμε μία σημαντική νίκη κόντρα στο μεγάλο αντίπαλό μας. Και χαίρομαι ειδικά για την ομάδα μας, επειδή βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν και κάναμε καλό παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…