Κεντρική NBA “Οι παίχτες μου θέλουν το δακτυλίδι, δεν θυσιάζουν τίποτα”
NBA

“Οι παίχτες μου θέλουν το δακτυλίδι, δεν θυσιάζουν τίποτα”

steve kerr nba preseason los angeles clippers golden state warriors1

steve-kerr-nbaΣχεδόν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του προπονητικού camp των Ουόριορς, ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κερ, σε σχετικές δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Κέβιν Ντουράντ και για το πως θα ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά και για τον Στέφεν Κάρι.

Όσον αναφορά την παρουσία του KD” στην ομάδα ανέφερε, “Γι’ αυτό είμαι ο προπονητής, αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος, πραγματικά! Γι’α αυτό το λόγο έχεις το προπονητικό staff για να μιλάει με τους αθλητές. Το έχω ξανακάνει με τον Άντρε Ιγκουοντάλα αυτό πριν δυο καλοκαίρια. Μισώ τη λέξη θυσία, όταν λένε ότι πρέπει να θυσιάσουν κάτι οι παίκτες μου για να χωρέσουν όλοι. Ο Μπος και ο Ουέιντ θυσίασαν τίποτα όταν έπαιζαν με το Λεμπρόν; Κέρδισαν δυο δαχτυλίδια. Είναι αυτό θυσία; Στοιχηματίζω ότι αν τους ρωτήσετε, θα σας πουν ότι προτιμούν που έχουν τα δαχτυλίδια από το να σκόραραν ή να σούταραν περισσότερο. Αυτή είναι όλη η ουσία”

Ενώ για τον Στέφεν Κάρι πρόσθεσε, “Οι αντίπαλες ομάδες τον αντιμετώπιζαν, χρησιμοποιώντας πολύ τα κορμιά τους. Είναι έξυπνο, αυτό θα έκανα και εγώ στη θέση τοους. Νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε μερικά πράγματα να τον βοηθήσουμε πάνω σ’ αυτό το θέμα. Αλλά και ο ίδιος το περιμένει ότι οι ομάδες θα τον αντιμετωπίσουν κατά αυτόν τον τρόπο. Είναι ο δις MVP και όλο το πρωτάθλημα σχεδιάζει τρόπους να τον αντιμετωπίσει. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιδράσει και εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε σ μ’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…