Κεντρική Διεθνή “Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή”

“Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή”

kevin seraphine serafen wizzards

kevin-seraphine-serafen-wizzards

Ο Κέβιν Σεραφέν, παρότι βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους των “μπλαουγκράνα”, υπογράφοντας εν τέλει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πέισερς.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ εξήγησε πως η πρώτη του επιλογή ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη για λογαριασμό των Καταλανών, αλλά οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα καθυστέρησαν να κάνουν χώρο στο ρόστερ τους και να τον κάνουν δικό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με τον Τζένεραλ Μάνατζερ. Με πήρε τηλέφωνο. Μετά, μίλησα με τον προπονητή και ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αλλά μετά με έκαναν να περιμένω. Μου είπαν πως πρέπει να κάνουν χώρο στο ρόστερ. Μετά μας είπαν πως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Τότε, ο νέος μου ατζέντης ξεκίνησε τις επαφές με ομάδες του ΝΒΑ και έψαξε για μία καλή συμφωνία για εμένα. Γι’ αυτό άργησα να υπογράψω, γιατί έψαχνα την καλύτερη επιλογή. Ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω πολύ και να δέιξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω.

Τότε, ήταν που η Μπαρτσελόνα επέστρεψε! Ήταν όμως πολύ αργά, γιατί ήδη μιλούσαμε με αρκετές ομάδες του ΝΒΑ. Στη συνέχεια, δοκιμάστηκα στην Ιντιάνα για μερικές μέρες και πλέον ανήκω στους Πέισερς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…