Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Γνήσιος απόγονος του Αϊνστάιν

Γνήσιος απόγονος του Αϊνστάιν

einstain

einstain

Όταν είσαι παντελώς (καμία σχέση με τον Παντελή, για να μην μπερδευτεί και το χαζό παιδί του χώρου) αγράμματος, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Και τον κύκλο τετραγωνίζεις, και τον Αϊνστάιν κάνεις να μοιάζει μαθητούδι του γυμνασίου. Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Γιατί “ξαναχτύπησε” ο αετός της στέπας, το καμάρι της δημοσιογραφίας, ο κατάσκοπος των επτά θαλασσών και των πέντε ηπείρων.

Όπως ψιθυρίζεται, η “μάχη” έληξε ισόπαλη και άπαντες περιμένουν τον Κώστα Μουζάκη, ο οποίος θα γείρει την πλάστιγγα προς τη μία ή την άλλη πλευρά…” έγραψε. Λεπτομέρεια: Η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι πενταμελής επιτροπή και πουθενά στο κείμενο δεν γίνεται λόγος για “λευκή ψήφο” αναφορικά με το θέμα της συμμετοχής των διαιτητών, που έχουν περάσει το όριο ηλικίας.

Πώς γίνεται με πέντε μέλη να έχεις ισόπαλο αποτέλεσμα;

Μόνο όσοι γνωρίζουν αλγόριθμους, προχωρημένα μαθηματικά, όσοι έχουν διαβάσει τα άπαντα στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, όσοι έχουν βρει τη χαμένη Ατλαντίδα, όσοι έχουν ποτίσει τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, όσοι πήγαν προσκυνητές στον ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, μπορούν να αντιληφθούν. Εμείς πάλι, ένα κουτσο-λύκειο βγάλαμε, οπότε δηλώνουμε αδυναμία.

Για την ιστορία: Η ψηφοφορία έληξε 3-2 (είναι της μόδας) υπέρ του να συνεχίσουν οι 50άρηδες, αλλά η ΦΙΜΠΑ έχει διαφορετική άποψη κι έτσι ακυρώθηκε στην πράξη το αποτέλεσμα. Άλλωστε οι διαιτητές που ενδιαφέρονται έχουν ενημερωθεί αρμοδίως από το πρωί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…