Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Γιορτή το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ”

“Γιορτή το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOKΟ ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΜΖΤ με 76-72 και αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του “δικέφαλου του βορρά”, Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε σχετικά με τα όσα είδε από τους παίκτες του αλλά και για το επόμενο φιλικό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για το ματς με την MZT Σκοπίων: “Ηταν ένα φιλικό πολύ νωρίς για τα δεδομένα της προετοιμασίας. Σίγουρα απλώς μόνο εικόνες μπορεί να δεις τώρα και όχι να βγάλουμε συμπεράσματα. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα. Πρέπει οι παίκτες να είναι έτοιμοι έτσι ώστε να γίνει αυτό” δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο δεύτερο δεκάλεπτο: “Κάπου και εμείς ψάχνουμε τα κατάλληλα σχήματα. Πιστεύω είναι ένα θέμα που θα το δούμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε στην άμυνα, επιθετικά θα βρούμε λύσεις”.

Για τον Τέιλορ: “Πολλά πράγματα φαίνονται καινούρια για τον Τέιλορ και πρέπει να βρει τα πατήματά του για τον ευρωπαικό τρόπο παιχνιδιού”.

Για το ρυθμό της ομάδας: “Αν είχαμε καλύτερη κίνηση μετά την κατοχή της μπάλας, θα είχαμε περισσότερους αιφνιδιασμούς. Κάποιες φορές χάσαμε εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμούς”.

Για τον Κόνιαρη που ήταν πολύ καλός στο φιλικό και αν υπολογίζει σε αυτόν ώστε να έχει σοβαρό ρόλο στην ομάδα: “Ολους τους παίκτες τους υπολογίζουμε ώστε να έχουν σπουδαίο ρόλο”.

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Σίγουρα είναι μια γιορτή για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο. Μια γιορτή για μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλουμε να τιμήσουμε όσους έφεραν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…