Κεντρική Basket League Άρης Γεμάτο το “Nick Galis Hall” για τον Άρη

Γεμάτο το “Nick Galis Hall” για τον Άρη

day1 10

aris-voulgaria-proetoimasia7

Στην διάθεση των φίλων του Άρη, είναι από σήμερα τα εισητήρια για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στης 19.00 στο “Nick Galis Hall“.

Στο περιθώριο του αγώνα θα βραβευτούν ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, αλλά και η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. σας ενημερώνει ό,τι ξεκίνησε σήμερα (05/09) η διάθεση των εισιτηρίων για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (11/09) και ώρα 19:00 με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας,στο “Nick Galis Hall“.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητάς και του ΑΜΚΑ τους) από το εκδοτήριο 6 (βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του «Παλέ») καθημερινά από τις 12:00 ως τις 20:00 και ηλεκτρονικά μέσω της VIVA.

Οι τιμές:
Θύρες 1-4-5-6-7-8-9-10: 10€
Θύρες 8-9 VIP: 12€
Θύρες 2-3: 15€
Παιδικό: 5€ (6 ως 12 ετών)
*Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας

Βραβεύσεις
Στο περιθώριο της αναμέτρησης η Άρης Κ.Α.Ε. θα τιμήσει την ρωσική ομάδα και τον Έλληνα προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης, τους χάλκινους Ολυμπιονίκες στα σκάφη 470 της ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2016.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…