Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γεμάτο εκπλήξεις το “Diamonds Are Forever”

Γεμάτο εκπλήξεις το “Diamonds Are Forever”

diamonds panathinaikos

diamonds-panathinaikosΣτην τελική ευθεία έχει μπει το μεγάλο τουρνουά “Diamonds Are Forever” που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Superfoods προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και η ΚΑΕ γνωστοποίησε αρκετές εκπλήξεις που περιμένουν όσους βρεθούν στο “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “πράσινων”:

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν όλους όσοι δώσουν το “παρών” στο “Νίκος Γκάλης” την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας, το “Diamonds Are Forever”, προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Διαμαντίδη!

Την πρώτη μέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 16/9, στο κατάστημα του PAOSHOP στη Θύρα 3 του “Νίκος Γκάλης” θα τοποθετηθούν τα τρία τρόπαια της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την πράσινη φανέλα, ώστε οι φίλοι της ομάδας να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους για πρώτη φορά!

Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, το Σάββατο 17/9, μεταξύ των αγώνων και των υπόλοιπων εκδηλώσεων, οι παρευρισκόμενοι θα διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του διάσημου Αμερικανού DJ, Dennis Ferrer ενός από τους πλέον δημοφιλείς DJS του πλανήτη, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και να ξεσηκώσει τους φίλους της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω, πάντα στο πλαίσιο του “Diamonds Are Forever” το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις μεταξύ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (Παναθηναϊκός Superfoods, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα Lassa), αλλά και την εκδήλωση βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
18:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 Παναθηναϊκός Superfoods-Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
18:30 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα Lassa
21:00 Εκδήλωση βράβευσης Δημήτρη Διαμαντίδη
22:00 Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…