Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Φιλικό με Ηράκλειο

Φιλικό με Ηράκλειο

rethimno omadiki

rethimno-omadikiΤο Ρέθυμνο ετοιμάζεται για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 και η ομάδα προγραμμάτησε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Ηράκλειο.

Την Τετάρτη (7/9) και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με το Ηράκλειο στα “δύο αοράκια” και στη συνέχεια ξανά με την ίδια ομάδα το Σάββατο (10/6) (18:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Tο Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει την προετοιμασία του, ενώ από αύριο μπαίνει σε ρυθμούς φιλικών αγώνων, έχοντας προγραμματίσει 7 αναμετρήσεις τον Σεπτέμβριο.

Το πρώτο φιλικό τζάμπολ του Ρέθυμνο Cretan Kings θα πραγματοποιηθεί αύριο κόντρα στο Ηράκλειο, με την ομάδα μας να φιλοξενείται στο κλειστό “Δύο Αοράκια” στις 18.00 το απόγευμα. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου (18.00) θα υποδεχθούμε την ίδια ομάδα στο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέθυμνο. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου παίκτες και τεχνικό τιμ θα ταξιδέψουν στην Ρόδο για να αγωνιστούν απέναντι στον Κολοσσό την Τετάρτη 14 Σεπτμβρίου (18.30), ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου θα “πετάξουν” για Βενετία, όπου θα συμμετάσχουν στο διήμερο (16-17/9) τουρνουά μπάσκετ της Βενέτσια “City of Caorle”. Τέλος, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης “Πέτρος Οικονομάκης” στο “Μελίνα Μερκούρη”, με την συμμετοχή των ομάδων ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Πατρών και Ρέθυμνο Cretan Kings.

Μυκονιάτης: “Να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει”.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε στο rethymnobc.gr σχολιάζοντας το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Ηράκλειο, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προετοιμασία μέχρι στιγμής.

“Είναι ένα παιχνίδι απλά και μόνο για να ξεφύγουμε από τις σκληρές προπονήσεις των πρώτων τριών εβδομάδων και να δούμε απλά κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει αυτόν τον καιρό.Το πως λειτουργούμε μέσα στον αγώνα. Δεν είναι τίποτα άλλο από το να σπάσουμε την ρουτίνα των προπονήσεων. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας και ουσιαστικά είναι η αρχή μίας σειράς φιλικών αγώνων για τον μήνα Σεπτέμβριο. Το Σάββατο θα φιλοξενήσουμε εμείς το Ηράκλειο και την άλλη εβδομάδα μπαίνουμε στα πιο δυνατά παιχνίδια.

Η προετοιμασία έχει πάει εξαιρετικά. Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια καθημερινά. Κάνουμε διπλές προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται εξαιρετικά στο κομμάτι της προπόνησης. Ευτυχώς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού παρά μόνο κάποια μικροπροβλήματα τα οποία εμφανίζονται στις προετοιμασίες αλλά ξεπερνιούνται γρήγορα”.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
18.00 Ηράκλειο – Ρέθυμνο Cretan Kings (Δύο Αοράκια)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
18.00 Ρέθυμνο Cretan Kings – Ηράκλειο (Μελίνα Μερκούρη)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
18.30 Κολοσσός H HOTELS – Ρέθυμνο Cretan Kings (Βενετόκλειο)

Τουρνουά
“City of Caorle”

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
19.00 Ζαλγκίρις – Τρεβίζο
21.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Βενέτσια (PalaMare)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
19.00 Μικρός Τελικός
21.30 Μεγάλος Τελικός
6ο Τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης”

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
17.00 Κολοσσός H HOTELS – ΠΑΟΚ
19.15 Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Π. CARNA

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
16.15 Απόλλων Π. CARNA – Κολοσσός H HOTELS
18.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ”

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…