Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Φιλικό-γιορτή με Καρσίγιακα

Φιλικό-γιορτή με Καρσίγιακα

Apollon Patras

Apollon PatrasΦιλικό-γιορτή δίνει την Παρασκευή (16/9) ο Απόλλωνας Πάτρας κόντρα στην προ διετίας πρωταθλήτρια Τουρκίας, Καρσίγιακα, με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο Κώστας Μέξας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους παίκτες για το πως θα…σταθούν στο παρκέ για 40 λεπτά, ενώ παράλληλα θα έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην παίκτη του, Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Με τη διεθνή φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα CARNA με την τουρκική Καρσίγιακα (περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας) συνεχίζονται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 90 χρόνων της πατραϊκής ομάδας μπάσκετ.
Πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο φίλαθλο κόσμο, αφενός γιατί αποτελεί συνέχεια των επετειακών εκδηλώσεων μετά και την επιτυχημένη βραδιά στο “Θερινό Χάραμα” κι αφετέρου, γιατί είναι η πρώτη αναμέτρηση για τον Απόλλωνα στην έδρα του.
Στην προσεχή αναμέτρηση θα γίνουν επί της ουσίας τα “αποκαλυπτήρια” του φετινού, ανανεωμένου ρόστερ του Απόλλωνα στο πατραϊκό κοινό μετά από έναν μήνα εντατικής προετοιμασίας.
Η Καρσίγιακα αναμένεται στην Πάτρα με όλα τα “αστέρια” της στη σύνθεση της. Μάλιστα στην τούρκικη ομάδα αγωνίζεται και ένας παίκτης που την περσινή σεζόν φόρεσε τη “μελανόλευκη” φανέλα.
Ο λόγος για τον Κέβιν Ντίλαρντ ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησαν τον Απόλλωνα Carna να φτάσει στον στόχο της παραμονής.
Στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβούλιο της Δευτέρας, οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν γενική είσοδο 5 ευρώ και μάλιστα στο κλειστό της Περιβόλας θα βρεθούν την Παρασκευή και οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο “Ήφαιστος”. Η Διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να είναι στο πλευρό του δίνοντας για ακόμη μία φορά παλμό και δύναμη στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…