Κεντρική NBA “Έτοιμος να ηγηθώ των Χιτ”
NBA

“Έτοιμος να ηγηθώ των Χιτ”

dragic heat raptors 1

dragic-heat-raptors

Η κατάσταση του Κρις Μπος φαίνεται να παίρνει άσχημη τροπή, καθώς δεν ξεπερνάει το πρόβλημα θρόμβωσης που αντιμετωπίζει. Ο Ντουέιν Γουέιντ αναχώρησε μετά από 13 χρόνια στο Μαιάμι, για το Σικάγο και πλεόν μόνο ο Γκόραν Ντράγκιτς μπόρει να ηγηθεί στους Χίτ.

Ο Σλοβένος πλέι μέικερ μίλησε σε εφημερίδα του Μαιάμι σχετικά με την προσωπική του βελτίωση, αλλά και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα αγωνιστούν οι Χιτ τη νέα χρονιά: “Όταν έχεις τον Γουέιντ και τον Μπος στην ομάδα, μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα παιχνίδι. Τώρα, θα είναι κάπως διαφορετικά. Θα δούμε πώς θα προσαρμόσει το σύστημα πάνω μας ο κόουτς Σπόελστρα.”

Σχετικά με τη δική του κατάσταση, τόνισε:
“Είμαι έτοιμος. Είμαι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι. Έπαιζα μπάσκετ όλο το καλοκαίρι. Πρέπει όμως να είμαι πιο επιθετικογενής, να προσπαθήσω να σκοράρω αλλά και να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Προσωπικά, τίποτα δεν έχει αλλάξει για μένα. Πρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω το παιχνίδι μου.”

Όσων αφορά την ανανέωση του Χασάν Γουάιτσαϊντ με το Μαϊάμι, ο Ντράγκιτς ανέδειξε τη σημασία της κίνησης αυτής:
“Με το που τον είδα, αμέσως συζητήσαμε για το πως θα παίξουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε με τους Χιτ και θα παίζω μαζί του. Νομίζω ότι οι αποστάσεις στην επίθεση θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για μένα και τον Γουάιτσαϊντ.”

Τέλος, οι μόλις 36,5 νίκες, οι οποίες δίνονται στους Χιτ από το πρακτορείο του Λας Βέγκας, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Ντράγκιτς:
“Πρέπει να το δούμε σαν ένα κάτι που θα μας δώσει κίνητρο, πρέπει να τους δείξουμε ότι κάνουν λάθος. Ελπίζω πως μπορούμε να το κάνουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…