Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Επιστροφή για Προμηθέα με… “διπλές”

Επιστροφή για Προμηθέα με… “διπλές”

promitheas patron

promitheas patron Ο Προμηθέας Πατρών επέστρεψε από τη Γερμανία, μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια με Μπάμπεργκ και Μπαϊρόιτ, με τον Νίκο Βετούλα να ανεβάζει στροφές στην ομάδα κάνοντας διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Την Τρίτη (6/9) το πρόγραμμα της ομάδας είναι εξίσου “βαρύ” αφού εκτός από τις προπονήσεις, οι παίκτες του Προμηθέα θα επισκευθούν το μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο αλλά και το δήμαρχο της πόλης, Κώστα Πελετίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη “βάση” του, την Πάτρα έχει επιστρέψει ο Προμηθέας από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο ης προετοιμασίας του αρχικά στο Καρπενήσι, και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου έδωσε δύο δυνατά φιλικά με Μπάμπεργκ και Μπαϊρόιτ.

Οι πρώτες εντυπώσεις του τεχνικού επιτελείου είναι πολύ καλές, τόσο από τη σκληρή δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι (και μάλιστα χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό) όσο και από τα πρώτα δύο φιλικά στη Γερμανία, στα οποία η ομάδα έδειξε μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων της, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους φίλους της, που ανυπομονούν να τη δουν και να τη θαυμάσουν και από κοντά. Μάλιστα, αύριο (06/09) αναμένεται να ανακοινωθούν δύο φιλικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες και θα αποτελέσουν τα αποκαλυπτήρια της πατρινής ομάδας στους φιλάθλους της Πάτρας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επέστρεψε σήμερα (05/09) στα παρκέ με διπλές προπονήσεις, ενώ αύριο (06/09), μετά την πρωινή προπόνηση, όλη η αποστολή της ανδρικής ομάδας θα επισκεφθεί τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για να λάβει τις ευλογίες του, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη”.

  • 6146073 scaled

    Άρης – Μαρούσι 67-73

    Θρίαμβος για το Μαρούσι μέσα στο Αλεξάνδρειο! Το Μαρούσι είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη δι…
  • vetoulas jpg

    Ανακοίνωσε Βετούλα το Μαρούσι

    Στο Μαρούσι ο Νίκος Βετούλας. Ο Νικός Βετούλας είναι ο νέος διάδοχος της τεχνικής ηγεσίας …
  • Βετούλας

    Μαρούσι: Με Βετούλα στο ΣΕΦ

    Ο Νίκος Βετούλας θα είναι ο επόμενος προπονητής του Αμαρουσίου. Ο Νίκος Βετούλας θα αναλάβ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…