Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Εντελστάιν σε Διαμαντίδη: “Όντως θα σταματήσεις;”

Εντελστάιν σε Διαμαντίδη: “Όντως θα σταματήσεις;”

edelstain

edelstainΤην ερώτηση στον Δημήτρη Διαμαντίδη εάν όντως θα σταματήσει την καριέρα του έκανε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ ΑβίβΕρέζ Εντελστάιν, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το σπουδαίο τουρνουά “Diamonds Are Forever” με τον 3D να του επιβεβαιώνει τη απόφασή του και τον Ισραηλινό τεχνικό να του εύχεται καλή τύχη στη νέα του ζωή.

Ο 55χρονος τεχνικός της “ομάδας του λαού” είπε:

“Δεν το σκεφτήκαμε ούτε λεπτό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Ο κόσμος στο Τελ Αβίβ σε αγαπά και μιλώ εκ μέρους των φίλων της Μακάμπι. Θα σου κάνω μια ερώτηση: Όντως θα σταματήσεις ή…;”

Ο Διαμαντίδης αποκρίθηκε γελώντας ότι δεν το έχει μετανιώσει και ο Εντελστάιν πρόσθεσε: “Καλή τύχη τότε στη νέα σου ζωή”.

Ωστόσο και ο Γκάι Πνίνι -αρχηγός της Μακάμπι- αναφέρθηκε στον 3D:

“Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ για τον Δημήτρη. Όπως είπε και ο Βίκτορ, μπορούμε να πούμε πολλά γι’ αυτόν, αλλά θα τα πούμε μετά το τουρνουά. Για εμάς αυτή η διοργάνωση είναι ένα μεγάλο τεστ απέναντι στους κορυφαίους της Euroleague. Ελπίζουμε να το απολαύσει ο κόσμος”.

Για τις αναμνήσεις του από τον Δημήτρη: “Παίξαμε πολλούς αγώνες. Είχαμε παίξει μία από τις πιο μεγάλες σειρές στα πλέι οφ, είχαμε χάσει 3-2. Θυμάμαι όταν είχα έρθει στη Μακάμπι ότι ο Σαρπ που είχε πει να μην πασάρω την μπάλα όταν μπροστά ήταν ο Διαμαντίδης”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…