Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έχουμε πολλά περιθώρια”

“Έχουμε πολλά περιθώρια”

Kostas

Kostas Mexas

Τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των παικτών του Απόλλωνα Πατρών εντόπισε ο Κώστας Μέξας στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρεθύμνου, καθώς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του από τα δύο φιλικά που έδωσαν. Τώρα, με την επιστροφή τους επί αχαϊκού εδάφους, τους περιμένει σκληρή δουλειά, αλλά και το ματς Κυπέλλου με τον Κόροιβο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:
“Ήταν μια πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς, 15 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, με αντιπάλους δυνατές ομάδες και μας έδειξαν πού περίπου βρισκόμαστε και τι θα πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Για δυο ημέρες έγιναν ανταγωνιστικά παιχνίδια, τα οποία μας βοήθησαν να δούμε τις αδυναμίες μας, αλλά και τα καλά μας στοιχεία.

Ελπίζω μετά τα δύο αυτά φιλικά να μπορέσουμε να βγάλουμε εικόνα καλού αγωνιστικού ρυθμού και στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας που μας περιμένει την Τετάρτη (28/09) με τον Κόροιβο. Σίγουρα, υπάρχει κούραση από τα διαδοχικά ταξίδια και παιχνίδια, όμως μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά, αλλά και πολλά περιθώρια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…