Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε αξιόλογο ελληνικό κορμό” (vid)

“Έχουμε αξιόλογο ελληνικό κορμό” (vid)

priftis

priftisO Άρης επέστρεψε από τη δεκαήμερη προετοιμασία του στο Πράβετς της Βουλγαρίας και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ, τονίζοντας πως υπάρχει ένας αξιόλογος ελληνικός κορμός στο ρόστερ”.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

“Είναι κάτι κοινότυπο, αλλά όλοι έχουν διάθεση και όρεξη να προσφέρουν, στην αρχή. Όλοι έχουν όρεξη να δώσουν κάτι παραπάνω. Αυτό που έχει σημασία, ο βασικός στόχος είναι να βρούμε συντονισμό, τη κοινή συχνότητα που χρειάζεται η ομάδα. Να χτίζουμε τις σχέσεις μας εντός και εκτός γηπέδου. Να αναπτύσσουμε τις συνεργασίες μας και να γίνουμε μια συμπαγής ομάδα” ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον ίδιο να προσθέτει:

Για το ρόστερ της ομάδας: “Θα έλεγα ότι είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα, όσον αφορά τους ξένους. Για τους Έλληνες υπάρχει κορμός από πέρυσι. Στο κομμάτι του ελληνικού στοιχείου ενισχυθήκαμε σημαντικά και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε ένα αξιόλογο ελληνικό κορμό. Τα δύο παιδιά είναι γνώριμα σε μένα και με κοινή προσπάθεια θα ενταθούν και οι ξένοι στο κλίμα της ομάδας”.

Για τους Μαρμπλ και Κάμινγκς: : “Ένα από τα στοιχεία που έχει κάθε ρόστερ έχει και πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Αυτό είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται δουλειά. Είναι σε καλό επίπεδο και οι δύο. Είναι καλοί αθλητές και χαρακτήρες και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην προσαρμογή τους”.

Για τον Μπάκνερ και την ετοιμότητα του Άρη: “Πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι που θα μπορείς να κάνει κάτι παραπάνω. Ο Μπάκνερ είναι μόνο 2 μέρες μαζί μας. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είναι σε καλή κατάσταση, ίσως σε καλύτερη απ’ όλους. Θα χρειαστεί χρόνο να ενταχθεί στο πλαίσιο. Είναι σημαντικό πως ήταν συμπαίκτης με τον Τζένκινς και όλοι μας θα προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό το διάστημα προσαρμογής”.

Για τα φιλικά παιχνίδια: “Όλα τα παιχνίδια είναι παιχνίδια προετοιμασίας και για εμάς πρέπει να είναι διαδικασία εξέλιξης που απαιτείται για κάθε ομάδα. Είναι σημαντικό να τα χρησιμοποιούμε, να βγάζουμε συμπεράσματα και να βελτιωνόμαστε. Το φιλικό με την Λουκόιλ είναι οφέλιμο. Ασφαλώς το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ θα είναι υψηλού επιπέδου, αλλά και αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας”.

Για την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν: “Υπάρχει συνέχεια σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν συστατικά από τη νέα σεζόν και έχει γίνει πρόοδος σε πολλά στάδια και στοιχεία που αφορούν την εξέλιξη της ομάδας. Το μπάτζετ βελτιώθηκε και φτιάξαμε δυνατό ρόστερ. Όλα θα φανούν στο γήπεδο και το πώς θα συμπεριφερθούμε στο παρκέ”.

Για τους νέους και ποιοι θα πάνε δανεικοί την φετινή σεζόν: “Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε και θα γίνει γνωστό μέσα από την ΚΑΕ”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…