Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δώρο διαρκείας για AEK Β.C. Academy

Δώρο διαρκείας για AEK Β.C. Academy

aek diarkeia

aek diarkeia Η ακαδημία της ΑΕΚΝτράγκαν Σάκοτα– έχει μπει στην τελική ευθεία ούτως ώστε να ξεκινήσει και η ΚΑΕ κάνει δώρο εισιτήρια διαρκείας σε όποιον επίδοξο αθλητή, πάρει μέρος στην ακαδημία της ομάδας, δίνοντάς του την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο “Νίκος Γκάλης“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “βασίλισσας”:

“Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει εκ νέου, ότι ανοίγει τις “πύλες” της η “Ακαδημία ΑΕΚ – Ντράγκαν Σάκοτα” (ΑΕΚ Β.C. Academy – Dragan Sakota) και καλεί τους αθλητές, και τις οικογένειές τους, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Παράλληλα, υλοποιώντας δέσμευσή της για σειρά εκπλήξεων ανακοινώνει, ότι με κάθε εγγραφή επίδοξου αθλητή μας στην “Ακαδημία” ο γονέας θα παραλαμβάνει ως δώρο ένα εισιτήριο Διαρκείας για όλους τους αγώνες της “Βασίλισσας” στο Κλειστό του “Νίκος Γκάλης“, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για τη διαδικασία και τα στοιχεία, που απαιτούνται οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται από τη Γραμματεία και τους εφόρους των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης.

Οι αθλητές της “Ακαδημίας”, όπως και όλοι οι αθλητές των Τμημάτων Υποδομής, θα παραλαμβάνουν επίσης δωρεάν εισιτήριο Διαρκείας και θα παρακολουθούν συντεταγμένα και μόνο με τους συνοδούς-προπονητές τούς αγώνες της “Βασίλισσας” σε ειδική εξέδρα του “Νίκος Γκάλης” για την οποία η ΑΕΚ B.C. έχει μεριμνήσει.”

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (09:00 – 14:00) στο “Εnersize Basketball Center” (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 117, Αχαρνές).

Η ανακοίνωση:

Η προώθηση του αναπτυξιακού μοντέλου με πρωταγωνιστές τους εκκολαπτόμενους αθλητές συνιστά προτεραιότητα.

Η ΑΕΚ Β.C. απέδειξε από την πρώτη στιγμή, ότι δίνει βάση στο μέλλον της και στο πλαίσιο αυτό οι κινήσεις, που πρόκειται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα και αφορούν και στις μικρότερες ηλικίες. Η (από την περασμένη περίοδο) απόκτηση διεθνών νεαρών αθλητών, που ήδη πλαισιώνουν και την ομάδα των Ανδρών και η προοπτική, που ανοίγεται, αποδεικνύει ότι η θέση μας παραμένει σταθερή και αταλάντευτη ως προς τις αρχές και τις αξίες της.

Η πίστη στους συμβολισμούς, που πρεσβεύει η ΑΕΚ, αλλά και η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος συνιστούν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι προπονητές και τα στελέχη, οι οποίοι θα επιδιώξουν να τα μεταλαμπαδεύσουν στους αθλητές της “Ακαδημίας”. Το “σχολειό” της ΑΕΚ έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στην ανάδειξη ταλέντων ένωσε προ πολλού τις δυνάμεις της με τη σοφία του Κόουτς Σάκοτα κι ο στόχος είναι προφανής και αδιαπραγμάτευτος.

Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις στην “Ακαδημία ΑΕΚΝτράγκαν Σάκοτα” (ΑΕΚ Β.C. Academy – Dragan Sakota) θα διεξάγονται Σάββατο – Κυριακή, αλλά και Τετάρτη στο “Εnersize Basketball Center” (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 117, Αχαρνές), 6 χιλιόμετρα από τα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και 17 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας μέσω Εθνικής Οδού.

Οι γεννηθέντες τα έτη 2002-2010, γονείς ή κηδεμόνες τους, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 210-2821008 (Γραφεία AEK) από Δευτέρα έως Παρασκευή, και καθημερινά στα τηλέφωνα 6933-411980 (Χριστίνα Μάκαρη), 6977-419596 (Ευάγγελος Δερμανούτσος), 6942-268866 (Νικόλαος Ραυτογιάννης).

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (09:00 – 14:00)”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …