Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Δημιουργία φοιτητικής κερκίδας

Δημιουργία φοιτητικής κερκίδας

rethymno cretan kings proetoimasia 4

rethymno_cretan_kings_proetoimasia_4

Σε συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την δημιουργία φοιτητικής κερκίδας με την ονομασία “κερκίδα εθελοντών” ήρθε η ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κρητικής ομάδας φοιτητές και καθηγητές θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν αγώνες του συλλόγου στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Ηρακλή Μανουκαράκη, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθ. Οδυσσέα Ζώρα και τον Αντιπρύτανη Κωστή Σπανουδάκη, ώστε να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για την σύναψη συμφώνου συνεργασίας. Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση του κοινού και επισημοποίηση της συνεργασίας .

Η συνεργασία θα αφορά την δημιουργία ειδικής φοιτητικής κερκίδας με την ονομασία “κερκίδα εθελοντών” όπου οι φοιτητές, το προσωπικό και οι καθηγητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά δωρεάν την προσπάθεια της Ρέθυμνο Cretan Kings στην φετινή Basket League στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”. Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό έργο της Cretan Kings Assist με την συμμετοχή εθελοντών φοιτητών, διοικητικών και καθηγητών στο πρόγραμμα για την υλοποίηση και μεταλαμπάδευση του αθλητισμού, της δημιουργίας, της σωστής διατροφής, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.”

  • Rethimno PAO Filiko2

    Το φιλικό με εικόνες (pics)

    Ξεκίνησε το πρώτο από τα δυο φιλικά προετοιμασίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Ρέθυμνο.…
  • rethimno cretan kings

    Τα δυνατά φιλικά

    Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασία του, ενόψει της νέας π…
  • Skourtopoulos

    Στις 24/8 η πρώτη

    Λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί το φετινό ροστερ της Κρητικής ομάδας και συγκεκριμέ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…