Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δέος και ανατριχίλα”

“Δέος και ανατριχίλα”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για τη λαμπρή γιορτή του ΠΑΟΚ, σχετικά με τα 90 χρόνια ιστορίας του.

“Ευχαριστώ τον Ιτούδη και την ΤΣΣΚΑ για το φιλικό. Οι παίκτες μου πήραν ένα καλό μάθημα για το πώς κινούνται οι μεγάλοι παίκτες. Θα αναλύσουμε το φιλικό και θα βγάλουμε συμπεράσματα και αυτό θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό αλλά είχαμε περισσότερες λάθος επιλογές, αμυντικά και επιθετικά. Αυτό όμως επηρεάζεται από την ποιότητα του αντιπάλου”, δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για τις 19 ασίστ του ΠΑΟΚ: “Σήμερα ήταν 19, αύριο μπορεί να είναι 12. Μακάρι να έχουμε ξανά τόσες ασίστ αλλά εμείς αυτή την στιγμή κοιτάμε τα λάθη μας και τον τρόπο που έπρεπε να αντιδράσουμε πριν δεχτούμε καλάθι”.

Για τη γιορτή στο “Παλατάκι” και τις μεγάλες προσωπικότητες που έδωσαν το παρών: “Οταν βλέπεις την ιστορία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, νιώθεις δέος και ανατριχιάζεις”.

Για τον Σάιμπερτ που είχε πρόβλημα στο γόνατο: “Ο ίδιος ήθελε να δοκιμάσει. Ο γιατρός είπε να μην παίξει παραπάνω από πέντε λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…