Κεντρική Basket League Άρης “Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας”

“Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας”

kavvadas33

kavvadas-arisTo γεγονός πως η ομάδα του Άρη χρειάζεται τον κόσμο της στο γήπεδο τόνισε ο νέος άσος του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του “Άυτοκράτορα”.

“Βρισκόμαστε προς το τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχουν μείνει δύο φιλικά παιχνίδια, ένα αυτό με την Μπεσίκτας το Σάββατο στην έδρα μας και ακόμη ένα την άλλη εβδομάδα στο Βουκουρέστι. Η ομάδα αρχίζει και δένεται, μέρα με τη μέρα προπονούμαστε όλο και καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά.

Ειδικά τώρα που γυρνούν και τα παιδιά που μας έλειψαν, πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα αποκτήσουμε τη χημεία που πρέπει να βρούμε, τους αυτοματισμούς μας και πιστεύω ότι θα παίξουμε ένα καλό μπάσκετ”, ενώ, σχετικά με το αυριανό (24/9) φιλικό παιχνίδι κόντρα στην τουρκική Μπεσίκτας, ο Έλληνας σέντερ πρόσθεσε:

“Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ και καλό προπονητή. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι και καλώ όλους τους οπαδούς και φίλους του Αρη να βρεθούν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν, όπως έκαναν με την ΤΣΣΚΑ, όπου η έδρα ήταν καταπληκτική. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…