Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ”

“Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ”

brandon taylor penn state paok 1

brandon-taylor-penn-state-paok

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του 6ου “Π. Οικονομάκης” ηττήθηκε στην παράταση από τον Κολοσσό Ρόδου και ο Μπράντον Τέιλορ εξήγησε οτι ο λόγος που ηττήθηκε ο “δικέφαλος” ήταν τα πολλά αμυντικά ριμπάουντ που έχασε η ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Μπράντον Τέιλορ, είπε:
“Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθήσαμε πολύ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις να περάσουμε σωστά την μπάλα μέσα στο καλάθι, αλλά χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ κι αυτό μας στοίχισε πολύ. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προσωπική του εμφάνιση:
“Πήγα αρκετά καλά πιστεύω, σε αυτό με βοήθησε περισσότερο η συνεργασία που είχα με τους συμπαίκτες μου, αλλά ποτέ δεν έχει σημασία η προσωπική απόδοση, ιδιαίτερα όταν δεν κερδίζει η ομάδα.”

Τέλος, ο Μπράντον Τέιλορ αναφέρθηκε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει το ΠΑΟΚ:
“Εχουμε αρκετά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε, αλλά για αυτό είναι η προετοιμασία και μέσα από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …