Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χάκετ: “Ο Γκριν είναι γεννημένος σκόρερ”

Χάκετ: “Ο Γκριν είναι γεννημένος σκόρερ”

daniel hackett

daniel-hackett

Ο Ντάνιελ Χάκετ γνωρίζει πολύ καλά τον Ερικ Γκριν, καθώς οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Σιένα. Ο Ιταλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο Αμερικανό του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως είναι γεννημένος σκόρερ.

Παράλληλα ο γκαρντ των “ερυθρoλεύκων”, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο καινούργιο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάκετ:
“Γνωρίζω τον Γκριν από τη Σιένα, όταν και ήμασταν εκεί συμπαίκτες. Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας, αλλά και ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ένας παίκτης γεννημένος σκόρερ, ο οποίος μπορεί να παίξει με άνεση τόσο ως πλέι μέικερ, όσο και στο “2”. Έχει ταλέντο και αγάπη για το μπάσκετ. Είναι ταπεινός, προσγειωμένος και δεν έχω… φόβο μήπως μου “κλέψει” λεπτά συμμετοχής. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω και πάλι συμπαίκτη. Είμαι χαρούμενος που θα έχω την δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι μαζί του, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό”, δήλωσε ο Χάκετ, κατά την εκδήλωση ανακοίνωσης διετούς επέκτασης της χορηγίας ανάμεσα σε ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό.

“Είμαι ειλικρινά ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Ήταν εκπληκτικός και υπέροχος ο τρόπος που ολοκληρώσαμε πέρυσι τη χρονιά, κατακτώντας το πρωτάθλημα, έναν τίτλο τον οποίο και τον χαρήκαμε μαζί με τους φιλάθλους μας. Όπως βλέπετε και ξέρετε, δεν έχουμε αλλάξει ιδιαίτερα ως ομάδα εν συγκρίσει με πέρυσι. Έχουμε τον ίδιο κορμό και ουσιαστικά έχουμε ενισχυθεί με τρεις παίκτες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί και πάνω απ’ όλα θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί.

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της Euroleague είναι ιδιαίτερα δύσκολος και ανταγωνιστικός και πρέπει να παρουσιαστούμε σε ετοιμότητα από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα κάνουμε πάρα πολλά ταξίδια και θα δώσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά παιχνίδια. Ίσως είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα έχει και μεγάλο ενδιαφέρον. Μας ενθουσιάζει και μας εξιτάρει το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα παίξουμε όλοι μεταξύ μας, όπως συμβαίνει σε ένα κανονικό πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…