Κεντρική Basket League Κύμη Μπρατσιάκος στο eBasket: “Καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού; Ο Παππάς!”

Μπρατσιάκος στο eBasket: “Καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού; Ο Παππάς!”

pappas 1

pappas

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της ιστορίας της, μέχρι το επόμενο, έδωσε η Κύμη. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου, η οποία προετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στη Basket League, υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/9) τον Παναθηναϊκό στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόσμος κατέκλυσε κάθε γωνιά του κλειστού της Κανήθου, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, φρόντισαν να κάνουν την παρουσίαση της ομάδας τους σε αμερικανικά πρότυπα με φωτορυθμικά, κλειστά φώτα και καπνούς. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κύμης με 92-59.

bratsiakos1

Μετά το τέλος του σπουδαίου φιλικού με τους “πράσινους”, ο προπονητής των νεοφώτιστων, Βασίλης Μπαρτσιάκος, μίλησε στο eBasket.gr για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Κύμης εν όψει της συμμετοχής της στην Α1, ενώ σχολίασε τον νέο Παναθηναϊκό του Αργύρη Πεδουλάκη, χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Παππά, ως την κορυφαία… “πράσινη” μεταγραφή του καλοκαιριού.

“Είχαμε προετοιμαστεί για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα αρχικό πλάνο, το οποίο το εκτελέσαμε άψογα στο πρώτο δεκάλεπτο. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ για δώδεκα λεπτά. Είχαμε και 6/7 τρίποντα, με αποτέλεσμα να σημειώσουμε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και να προηγηθούμε με διψήφια διαφορά”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της Κύμης και πρόσθεσε:

“Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, ο Παναθηναϊκός “ξύπνησε”. Άρχισε να παίζει πολύ σκληρή άμυνα, με αποτέλεσμα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσει στη νίκη. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Από την πλευρά μου, φρόντισα να κάνω ροτέισον, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας”.

bratsiakos

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στον νέο Παναθηναϊκό του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ ισχυρός τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ποια είναι, όμως, η άποψη του Βασίλη Μπρατσιάκου;

“Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πλέον πολλές επιλογές, έχοντας να διαχειριστεί ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ο νέος Παναθηναϊκός τρέχει πάρα πολύ, μετά και την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς, ενώ διαθέτει έναν εξαιρετικό σέντερ – πλέι μέικερ. Ο Γιάννης Μπουρούσης σκοράρει και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και δίνει πολλές λύσεις σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τις υπόλοιπες μεταγραφές του “τριφυλλιού”:

“Ο Νίκολς και ο Ρίβερς είναι δεινοί σουτέρ, ωστόσο εγώ ξεχώρισα τις αμυντικές τους ικανότητες. Παίζουν εξαιρετική άμυνα, πιέζουν πολύ τον αντίπαλο και δεν αφήνουν να δημιουργήσει. Όσον αφορά τον Σίνγκλετον, δεν μπορεί να κριθεί, καθώς είναι λίγες μέρες στην Ελλάδα. Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ καλό παίκτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δυνατός και γρήγορος. Θα βοηθήσει σίγουρα τον Παναθηναϊκό“.

kimi5

Για το τέλος, ζητήσαμε από τον Βασίλη Μπρατσιάκο να μας πει ποια είναι γι’ αυτόν η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να δίνει μία αφοπλιστική απάντηση.

“Καλύτερη μεταγραφή είναι ο Νίκος Παππάς“, δήλωσε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ο προπονητής της Κύμης. “Ο Έλληνας γκαρντ είναι εξαιρετικός. Φαίνεται πως έχει δουλέψει σκληρά και θεωρώ πως θα είναι ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Έχει βελτιωθεί πολύ. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν εξαιρετικός σε άμυνα κι επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…