Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί”

“Απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί”

sfairo span

sfairo-spanΤο ερχόμενο Σάββατο (8/10) θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν, της Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ ξεκίνησε το αφιέρωμα του για το ελληνικό πρωτάθλημα, από τους περσινούς πρωταθλητές.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησαν για τους στόχους της ομάδας την νέα σεζόν, επισημαίνοντας πως έχουν αφήσει πίσω την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και ξεκινούν από την αρχή.

Πέρσι καταφέραμε κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Πήραμε το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο “Νίκος Γκάλης” κόντρα στον Παναθηναϊκό. Φέτος, όμως, είναι μια νέα αρχή και όλα ξεκινούν από την αρχή. Θα παλέψουμε και φέτος για να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” συνέχισε λέγοντας, “Στόχος μας είναι να ενταχθούν τα νέα παιδιά στην φιλοσοφία της ομάδας και όλοι μαζί, όπως πάντα, να παλέψουμε για τους στόχους μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε και πέρσι αυτό, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και εκείνος στους φετινούς στόχους της ομάδας, τονίζοντας πως είναι ευχή όλων το πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς ευτράπελα, “Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια, φαινόμενα βίας και άσχημες συμπεριφορές και όλες οι ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους”.

Τέλος πρόσθεσε, “Σε ότι αφορά την ομάδα μας, γνωρίζουμε πως όλοι αρχίζουμε και φέτος από την ίδια αφετηρία. Αλλάξαμε λίγους παίκτες ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο και την φιλοσοφία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και φέτος την προσπάθεια μας και στο τέλος της σεζόν, να δούμε τι καταφέραμε. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία και τύχη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …