Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Με 6 ομάδες στα πλέι οφ

Με 6 ομάδες στα πλέι οφ

esake 1

esake Η τελική φάση των πλέι οφ θα αλλάξει από τη φετινή χρονιά, όπως ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Μιχάλης Μελής.

Θα αγωνίζονται 6 ομάδες στη φάση των πλέι οφ και όχι 8, ενώ οι δύο πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου δε θα παίρνουν μέρος στον πρώτο γύρο.

Στα προημιτελικά θα αγωνίζεται ο τρίτος με τον έκτο και ο τέταρτος με τον πέμπτο και όποιες εν τέλει ομάδες προκριθούν, θα αγωνιστούν αντίστοιχα με τον πρώτο και τον δεύτερο της κανονικής περιόδου στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

“Στόχος μας αποτελεί να είναι η Α1 ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς περιστατικά βίας και με γεμάτα τα γήπεδα. Ενα πρωτάθλημα με δυνατές συγκινήσεις, όπως αυτές που ζήσαμε στους περυσινούς τελικούς. Από τη νέα χρονιά θα αλλάξουμε το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ. Μόνο οι πρώτοι έξι θα συμμετέχουν.

Τα ζευγάρια 3-6 και 4-5 θα προκρινονται μέσα από 5 αγώνες. Θα έχουμε δηλαδή πιο ανταγωνιστικά ζευγάρια. Πρέπει να αναπτύξουμε το προϊόν μας και να το κάνουμε πιο ελκυστικό για να προσελκύσει περισσότερους χορηγούς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το συνδρομητικό κανάλι που καλύπτει τους αγώνες της Α1. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ είναι εξίσου σημαντική”, δήλωσε ο Μελής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …