Κεντρική Ασίστ Shadow Απίστευτα πράγματα στη Ρόδο! Θύμα ρατσισμού ο Εκίνε και κλειστό γήπεδο

Απίστευτα πράγματα στη Ρόδο! Θύμα ρατσισμού ο Εκίνε και κλειστό γήπεδο

kalllithas

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει η Καλλιθέα και ο πρόεδρος της Θανάσης Σταμούλης, με το Παλέ ντε Σπορ να μένει κλειστό, τον Βασίλη Εκινέ να δέχεται ρατσιστική επίθεση από φύλακα του γηπέδου και την ομάδα να… διώχνεται από το κλειστό!

Μετά το τέλος της προπόνησης της Καλλιθέας, αθλητές της ομάδας έμειναν για να κάνουν τις καθιερωμένες διατάσεις. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βασιλειάδης έμεινε λίγο παραπάνω, δεχόμενος τις παρατηρήσεις του φύλακα ότι πρέπει να φύγει άμεσα από το γήπεδο για να κλείσει.

Ο αθλητής της Καλλιθέας επιδίωξε να μιλήσει με άνθρωπο της ομάδας και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια συνάντησε τον Βασίλη Εκινέ. Εκεί του εξήγησε τι έγινε και προέκυψε λογομαχία, ανάμεσα στους παίκτες και τον φύλακα του γηπέδου. Αυτό ήταν όμως μόνο η αρχή, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλλιθέας, έγινε ρατσιστική “επίθεση” κατά του Βασίλη Εκινέ από το φύλακα του γηπέδου.

Το ίδιο βράδυ ο πρόεδρος του συλλόγου δέχθηκε τηλεφώνημα από την καθαρίστρια του γηπέδου που του ανέφερε ότι έχει εντολή πως το γήπεδο δεν θα ανοίξει ξανά για την ομάδα. Ο Θανάσης Σταμούλης αμέσως επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Δώρο Κωνσταντίνου και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Καλλιθέας, ο ίδιος του είπε χαρακτηριστικά: “Θανάση να πάρεις την ομάδα σου και να φύγεις από το γήπεδο. Να μαζέψετε τα πράγματα σας και να φύγετε. Το γήπεδο κλείνει για σας”.

Σήμερα λοιπόν η Καλλιθέα πήγε να κάνει την καθιερωμένη προπόνηση της στο Παλέ ντε Σπορ και όντως το γήπεδο ήταν κλειστό, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες. Ο πρόεδρος της Καλλιθέας επικοινώνησε με το δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος αναγνώρισε ότι έγινε λάθος στην Καλλιθέα και θα επιληφθεί του θέματος.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Σταμούλης, τονίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στο δήμαρχο και ότι το γήπεδο από αύριο θα ανοίξει κανονικά. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και η Καλλιθέα και ο αθλητής Βασίλης Εκινέ, πρόκειται να κινηθούν νομικά κατά του φύλακα… Πραγματικά συμβαίνουν απίστευτα πράγματα εν έτει 2016!

Πηγή: 12sports.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…