Κεντρική Διεθνή “Αναντικατάστατος ο Σέρχι”

“Αναντικατάστατος ο Σέρχι”

pablo laso

pablo-lasoΗ Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για μία νέα σεζόν, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, αφού πέρυσι τα πράγματα δεν κατέληξαν όπως θα ήθελε ο τεχνικός της “βασίλισσας”, Πάμπλο Λάσο, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Μάλιστα, ο 48χρονος προπονητής, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ για λογαριασμό των 76ερς χαρακτηρίζοντάς τον, αναντικατάστατο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Είχαμε σημαντικές απώλειες σε κρίσιμες θέσεις αλλά η δουλειά που έχουμε κάνει μας έχει βοηθήσει να κάνουμε βήματα μπροστά σκεπτόμενοι το μέλλον του κλαμπ. Το γεγονός πως διαθέτουμε νεαρούς παίκτες που έχουν περάσει από όλες τις ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν δημιουργήσει έναν δεσμό, όπως ο Ντόντσιτς, είναι θετικό. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις μεταγραφές που έχουμε ολοκληρώσει και ο κόσμος θα απολαμβάνει να βλέπει τη Ρεάλ.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη ημέρα. Έχουμε ένα σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ και παραμένει πιστό στο στυλ παιχνιδιού του, αυτό δεν θα αλλάξει. Ο προπονητής πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες που δημιουργούνται και να ασχολείται με την ομάδα στο σύνολο της, όχι με τον κάθε παίκτη” ανέφερε αρχικά ο Λάσο και πρόσθεσε:

Για το στυλ παιχνιδιού που θα ακολουθήσει η ομάδα του: “Ιστορικά η Ρεάλ χαρακτηρίζεται ως μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, παίζει όμορφο μπάσκετ και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες που ακολουθούν αυτό το στυλ παιχνιδιού. Εγώ είμαι πολύ τυχερός που διαθέτω τέτοιου είδους παίκτες”.

Για τη θέση “1”: “Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ πρόσφερε τα μέγιστα και θα έχει πάντα ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μας. Είναι αναντικατάστατος για εμάς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Είναι σημαντικό πως ο Γιουλ παρέμεινε στο ρόστερ ενώ επέστρεψε ο Ντρέιπερ ο οποίος για εμένα δεν έφυγε ποτέ. Αποτελεί μέλος αυτού του συνόλου.

Στη συνέχεια έχουμε τον Λούκα Ντόντσιτς που πραγματοποίησε πέρυσι το ντεμπούτο του στα 16 του χρόνου και η πρόοδος του είναι εξαιρετική. Αυτοί οι τρεις παίκτες μπορούν να προσφέρουν σταθερότητα και να μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς”.

Για τη γραμμή των ψηλών: “Την περασμένη σεζόν το παιχνίδι μας κοντά στο καλάθι υστερούσε σε σταθερότητα και σκεφτήκαμε πως πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες που έχουν έρθει συνδυάζουν διαφορετικά στοιχεία. Ο Σουάρεζ έχει μεγάλες προοπτικές και αποτελεί πρόκληση για εκείνον να καταφέρει να βρεθεί στο ρόστερ.

Ο Χάντερ με τη σειρά του είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Για τον Ράντολφ, θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδαμε πριν 2-3 χρόνια και με τον Αλμπέρτο Χερέρος είπαμε: Αυτός ο παίκτης ανήκει στη Ρέαλ”.

Για τις εγκαταστάσεις της “βασίλισσας”: “Είναι το σπίτι μας. Δεν έχω δει τέτοιες εγκαταστάσεις πουθενά αλλού στην Ευρώπη αλλά και αρκετές ομάδες στο ΝΒΑ δεν τις διαθέτουν. Νιώθουμε πιο άνετα εδώ και είμαστε ευτυχισμένοι. Αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμάς

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…