Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αναντικατάστατος ο Διαμαντίδης, θρύλος ο Σπανούλης”

“Αναντικατάστατος ο Διαμαντίδης, θρύλος ο Σπανούλης”

James Gist Panathinaikos

James Gist-PanathinaikosΠαρών στην παρουσίαση της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό Superfoods ήταν ο Τζέιμς Γκιστ, με τον ίδιο να μιλάει για τα δεδομένα της νέας σεζόν, τονίζοντας πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι αναντικατάστατος για τους “πράσινους” αλλά και πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης είναι ένας θρύλος του μπάσκετ.

“Όσα έγιναν πέρυσι ανήκουν στο παρελθόν. Τα έχουμε ξεχάσει όλα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μειώσεις τα όσα έκανε ο Σπανούλης. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ και έβαλε δύο πολύ μεγάλα σουτ για να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να μην του επιτρέψουμε να το ξανακάνει”, είπε αρχικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και στη συνέχεια πρόσθεσε για τη συνεργασία της ομάδας του με τον ΟΠΑΠ:

“Είναι πολύ σημαντική η χορηγία του ΟΠΑΠ ειδικά από τη στιγμή που στηρίζει και την Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν, έχουμε μια πολύ γεμάτη ομάδα και μπροστά μας βρίσκεται το πρώτο κρας τεστ που δεν είναι άλλο από το τουρνουά για τον Διαμαντίδη. Θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Είναι αναντικατάστατος αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε χωρίς αυτόν και να βρούμε άλλα σημεία αναφοράς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …